Novosti

Pročitajte više

Dan Down sindroma – poticaj za učenje o različitostima

  • 21.3.2019.

Organizacija Down Syndrome International odredila je 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom. Datum je izabran kako bi označio jedinstvenost ovog sindroma u tri kopije 21. kromosoma (trisomija 21).

Pročitajte više

POZIV RODITELJIMA
Granice u odgoju – zašto i kako?

  • 20.3.2019.

Tribina za roditelje

2. travnja 2019. u 18 sati

Pročitajte više

PREDSTAVA ZA DJECU „ČETIRI ČAROBNE RIJEČI“

  • 18.3.2019.

Ovih dana imali smo priliku u našem Vrtiću gledati Luku Vidovića, mađioničara i iluzionista. Došao je u posjetu djeci iz Dječjeg vrtića Žirek sa svojom predstavom Četiri čarobne riječi.

Pročitajte više

POZIV NA STRUČNI SKUP „Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću“

  • 14.3.2019.

Od 2. do 3. travnja 2019. obilježit ćemo Dane dječjih vrtića u Velikoj Gorici uz Stručni skup pod nazivom Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Velike Gorice.

Pročitajte više

MASKENBAL U ŽIREKU

  • 12.3.2019.

Kao i svake godine, tako smo i ove obilježili karnevalsko vrijeme. U svim odgojnim skupinama moglo se pronaći različitih kostima i rekvizita kojima su se djeca svakodnevno igrala. Za djecu je to osobito zanimljivo jer tada “postaju“ superjunaci, princeze, vile i sve što požele. Igranje različitih uloga pozitivno utječe na kreativnost kod djece te između ostalog stvara pozitivnu i veselu atmosferu.

Pročitajte više

FILMSKI PROGRAM SEDMI KONTINENT

  • 20.2.2019.

Filmski program Sedmi kontinent sastoji se od niza pomno odabranih naslova primjerenih za predškolsku dob.

Ranije objavljeno